Muschiulet cu legume la cuptor

de Panacris in Porc, 1 Mai 2012 | 11610 vizualizari

 

Pentru cei care nu pot "gratari" azi le recomand o friputurica delicioasa la cuptor!

 

INGREDIENTE

  • muschiulet de porc 1 bucata,
  • ardei gras rosu 1 bucata,
  • ciuperci 1 borcan,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • cimbru,
  • slaninuta afumata,
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet cu legume la cuptor:

Muschiuletul se curata de pielite si se portioneaza. Se presara peste muschiuletul portionat, ulei de masline, sare, piper si cimbru. Se lasa la rece cel putin 1 ora sau pana a doua zi. Intr-o tava se aseaza muschiuletul marinat, felii de ardei, ciupercile feliate si bucatele de slaninuta. Se lasa la cuptor cca. 20 de minute, neacoperit. Se serveste cu piure de cartofi si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

diaconta 1

01.05.2012, 18:36

Ahhh ce buuun

Sim0na 1

02.05.2012, 18:08

Buna tare fripturica ta!

babi5 1

14.12.2014, 15:27

T

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv din muschiulet de porc